Skip to Content

Zeeuwse mosselen voor iedereen tijdens Nationale Mosselweek!

1 bekende Vlaming, 1 foodtruck, 1 chef en kilo’s Zeeuwse mosselen komen jouw kant op

Afgelopen zomer heb je ongetwijfeld al genoten van een pot heerlijke Zeeuwse mosselen, maar na enkele maanden extra groeien, merk je toch wel een verschil. Zo zijn niet alleen de schelpen voller, maar worden ook de mosselen rijker van smaak.

Daarom is de Nationale Mosselweek van 26 tot en met 30 september hét moment om de nieuwe oogst Zeeuwse mosselen te proeven. Een hele week doorkruisen we het land met de foodies van Jean Sur Mer, pioniers in foodtruckland en absolute kenners van het lekkers uit de zee. Chef Toon De Bock bereidt elke dag van de mosselweek een origineel mosselgerechtje om vingers bij af te likken.

Saartje Vandendriessche, Sergio, Umesh Vangaver, Sophie Moens en Eline De Munck zijn ook van de partij en serveren iedereen die wil een smakelijk bordje. Wil je je samen met hen onderdompelen in de Zeeuwse mosselcultuur? Kom dan langs aan onze foodtruck in Leuven, Gent, Nieuwpoort, Namen of Hasselt.

Wil je deze unieke kans niet missen? Noteer de volgende data dan zeker in je agenda! Je bent steeds welkom van 12u00 tot 16u.

  • 26 september: Martelarenplein in Leuven, met Saartje Vandendriessche
  • 27 september: Woodrow Wilsonplein in Gent, met Sergio
  • 28 september: Hendrikaplein in Nieuwpoort, met Umesh Vangaver
  • 29 september: Place Saint Aubain in Namen, met Sophie Moens
  • 30 september: Grote Markt in Hasselt, met Eline De Munck