Zeeuwse mosselen, anders bekeken...

Elk jaar in juli loopt heel België storm voor de eerste mosselvangst. Dat wij Belgen echte mosselliefhebbers zijn, is algemeen bekend. Maar liefst 70% van de hele Zeeuwse oogst vindt zijn weg naar ons land.

Qua bereiding kiezen we vaak voor traditionele recepten. Terwijl het ook anders kan. Het mooie van Zeeuwse mosselen is hun veelzijdigheid. Mosselen kunnen altijd: van snelle hap tot culinair hoogstandje, in de pan of in de oven, in het weekend of op een gewone weekdag…

Viki Geunes van restaurant ’t Zilte** zal die veelzijdigheid demonstreren tijdens een ‘creatieve mossellunch’, aan de hand van 3 culinaire gerechtjes die speciaal voor deze gelegenheid werden gecreëerd.

Tijdens de Nationale Mosselweek nodigen wij jou uit voor deze culinaire proeverij met Zeeuwse mosselen.

Waar?
9Beaufort (9e verdieping – MAS Antwerpen)
Hanzestedenplaats 5
2000 Antwerpen

Wanneer?
Maandag 23 september, van 12u – 13u30

Programma?
12u Ontvangst
- Welkomstwoord door Christine Fijnaut van het Mosselkantoor
- Presentatie 3 culinaire gerechtjes met Zeeuwse mosselen door Viki Geunes
- Degustatie 3 gerechtjes
13u30 Einde

Antwoord?
Het water loopt je al in de mond? Laat ons dan zeker weten of je aanwezig kan zijn.
Graag een seintje bij Dorien Cox van RCA pr: via mail [email protected] of telefonisch op 011 590 590

Heel graag tot dan!

uitn20t20zilte_nl.pdf

PDF - 576 Kb