Skip to Content

Umesh smult van Zeeuwse mosselen in Nieuwpoort

Nieuwpoortenaren verorberen 550 porties mosselen

Gratis heerlijke Zeeuwse mosselen proeven tijdens de Nationale Mosselweek: dat liet Umesh Vangaver zich geen twee keer zeggen. Aan de zijde van chef Toon De Bock van Jean Sur Mer trakteerde hij honderden Nieuwpoortenaren op een mosselgerechtje met Ricard en vanille.

Umesh: “Ik ben al jaren fan van alles wat met Zeeland te maken heeft, dus zeker ook van de Zeeuwse mosselen. Echt een lekkernij voor mij, omdat het zo gemakkelijk te pimpen valt met andere smaken. Nooit gedacht dat het ook zou lukken met Ricard en vanille, als je het mij vraagt wel echt een aanrader!"

Dat het ook de liefhebbers in Nieuwpoort smaakte, was duidelijk aan de snelheid waarmee de Zeeuwse mosselen, klaargemaakt met Ricard en vanille, opgesmuld werden. In amper 4 uur tijd vlogen liefst 550 porties de deur uit. Met maar één conclusie: “Mmmm… lekker!”

Wil jij ook nog Zeeuwse mosselen komen proeven? Dat kan! We toeren nog een hele week met onze mosseltruck. Je bent steeds welkom van 12u00 tot 16u:

  • 29 september: Place Saint Aubain in Namen, met Sophie Moens
  • 30 september: Grote Markt in Hasselt, met Eline De Munck

Meer info: www.mosselbureau.nl www.mosselen.nl

Facebook: mosselen kunnen altijd

ENKEL VOOR DE PERS:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sigrid Vanspauwen:
sigrid.vanspauwen@rca.be
+32(0)496 046 398