Skip to Content

Gentenaren verorberen 300 porties mosselen

Joke van de Velde smult van Zeeuwse mosselen in Gent

Gratis heerlijke Zeeuwse mosselen proeven tijdens de Nationale Mosselweek: dat liet ex-miss België Joke van de Velde zich geen twee keer zeggen. Samen met honderden Gentenaren kon ze smullen van een overheerlijke Vlaamse mosselpan en trakteerde ze ook voorbijgangers op heel wat lekkers.

“De mosselen zijn echt superlekker. Ik ga ze zeker thuis nog eens klaarmaken”, zegt Joke. “Zo gemakkelijk!” Dat het de Gentenaren smaakte, was ook duidelijk aan de snelheid waarmee de Zeeuwse mosselen, klaargemaakt op Vlaamse wijze, opgesmuld werden. In amper twee uur tijd vlogen liefst 300 porties de deur uit. Met maar één conclusie: “Hmmmm… lekker”

Wil jij ook nog Zeeuwse mosselen komen proeven? Dat kan! We toeren nog een hele week door Vlaanderen met onze mosseltruck. Je bent steeds welkom van 12u30 tot 15u:

  • 23 september: Veemarkt in Kortrijk, met Marcus-chef Gilles Joyes
  • 24 september: Marterlarenplein in Leuven, met chef Guy Vantoortelboom van restaurant de Kokoon
  • 25 september: Molenpoortplein in Hasselt, met Asparaguus-chef Guus Coppens, winnaar van ‘Mijn Pop-Uprestaurant’

Ben je een grote liefhebber van mosselen en je wil daar wel iets mee sparen? Dan kan je vanaf nu meedoen aan de spaaractie. Download je spaarkaart op www.ikhouvanmosselen.be en verzamel streepjescodes met elk gekocht pak mosselen. Zo spaar je snel voor tal van leuke geschenken.

Smakelijke groeten,

 

 

Het Nederlands Mosselbureau

Meer info: www.mosselbureau.nl www.mosselen.nl

www.facebook.com/mosselenkunnenaltijd

ENKEL VOOR DE PERS:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Christine Fijnaut, Het Nederlands Mosselbureau: cfijnaut@mosselbureau.nl, tel. + 31 (0)6 1993 5009.

Of via RCA pr Yannick Speelmans: yannick.speelmans@rca.be, telefonisch: +32 497 66 08 86