Skip to Content

Finale kookwedstrijd Beste Mosselhobbykok van België

Beste journalist,

Wie maakt het lekkerste én origineelste mosselengerecht? Voor de tweede keer gaan Johan Engelen en het Mosselkantoor van Yerseke op zoek naar de beste Mossel-hobbykok van Vlaanderen!

Wij nodigen u uit voor de finale van de exclusieve kookwedstrijd “de Beste Mossel-hobbykok van België” op woensdag 25 september in de Kookstudio Miele te Asse.


Programma 25 september

18.00 uur Aankomst finalisten en hun publiek

18.20 uur Welkomstwoord, voorstelling van de juryleden en toelichting waarop ze beoordelen

18.30 uur Aanvang kooksessie ‘Creatief gerecht’

20.00 uur Korte algemene indruk van de jury over de creatieve gerechten

21.00 uur Afronding wedstrijd, beraadslaging jury

21.15 uur Bekendmaking top 3 & prijsuitreiking

Bent u even benieuwd naar het resultaat als wij? Reserveer dan snel uw zitje voor 21/09/13 bij Yannick Speelmans, via yannick@rca.be of 0497 660 886.

Heel graag tot dan!

Met vriendelijke groeten,
Christine Fijnaut


De routebeschrijvingen naar de Miele Kookstudio in Mollem:

Hof Te Bollebeeklaan 9, 1730 Asse-Mollem

Asse-Mollem is te bereiken via de E40 (afrit 20: Ternat). Wanneer je Asse binnenrijdt, sla je aan de lichten rechtsaf. Na een 100-tal meters draai je linksaf, richting industriezone Mollem Z5. Aan het rond punt rijd je rechtdoor, nog steeds richting industriezone Mollem Z5. Wanneer je de borden ‘Parking Wielant’, ‘Facom’, ‘Spies Hecker’, ‘Q8’, ... aan je linkerkant ziet, draai je rechtsaf. Vervolgens draai je linksaf aan het bord ‘Eclair’. Na een 100-tal meter sla je rechtsaf en kan je links de parking van Miele oprijden.

Je kunt Asse-Mollem eveneens bereiken via de A12 (afrit 3: Meise) of de Ring (afrit 9: Merchtem). Aan het kruispunt op de Brusselsesteenweg ga je richting Brussel (linksaf wanneer je van de Ring komt, rechtdoor vanaf de A12). je rijdt verder rechtdoor langs de kerk en volgt de richting van industriezone Mollem Z5. Wanneer je aan je rechterkant het bedrijf Aveve ziet, draai je linksaf. Aan het bord ‘Eclair’ draai je opnieuw linksaf. Na een 100-tal meter sla je rechtsaf en kan je links de parking van Miele oprijden.

Een gedetailleerde routebeschrijving is terug te vinden op: http://www.miele.be/media/haushalt/VGB/Wegbeschrijving_Miele_Mollem.pd