Skip to Content

Eline De Munck smult van Zeeuwse mosselen in Hasselt

Hasselaren verorberen 700 porties mosselen

Gratis heerlijke Zeeuwse mosselen proeven tijdens de Nationale Mosselweek: dat liet Eline De Munck zich geen twee keer zeggen. Aan de zijde van chef Toon De Bock van Jean Sur Mer trakteerde ze honderden Hasselaren op een bourgondisch mosselgerechtje.

Eline De Munck: "Frietjes met mosselen zijn een echte hype in ons land, zeker in de zomertijd. Maar het mosselseizoen duurt eigenlijk veel langer dan juli. Dus reden genoeg om ook tijdens de winter creatief met de Zeeuwse lekkernij te expirimenteren."

Dat het de liefhebbers in Hasselt smaakte, was duidelijk aan de snelheid waarmee de Zeeuwse mosselen, klaargemaakt met spek en appel, opgesmuld werden. In amper 4 uur tijd vlogen liefst 700 porties de deur uit. Met maar één conclusie: “Mmmm… lekker!”

Smakelijke groeten,

Het Nederlands Mosselbureau

Meer info: www.mosselbureau.nl www.mosselen.nl

Facebook: mosselen kunnen altijd

ENKEL VOOR DE PERS:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sigrid Vanspauwen:
sigrid.vanspauwen@rca.be
+32(0)496 046 398